Om oss

Norsk Bæregruppe på Facebook ble startet i 2014, og i dag består gruppa av mer enn 14.000 medlemmer - en god blanding av nybegynnere og erfarne.

 

Etter hvert som Facebookgruppa vokste så vi et stadig økende behov for et sted hvor vi kunne samle relevant informasjon som kunne deles med alle som stiller spørsmål i gruppa - både nybegynnere og mer erfarne. Løsningen ble å etablere denne nettsiden, i håp om at den vil fungere som et oppslagsverk.


Vi ønsker å takke alle som har bidratt, og fremdeles bidrar, til å gjøre denne siden til en realitet! Dere er gull!

 

Så, hvem er VI?

Marte Bergseng

 

Marte er utdannet bæreveileder gjennom School of Babywearing (Storbritannia) og Slingababy UK. I tillegg har hun over tre års erfaring med å bære egne barn. Hun jobber med privat bæreveiledning hos Bærehjelpen.


Karen Agnes Sand

 

Karen begynte å bære i 2005, da hennes eldste ble født. Hun har vært en aktiv pådriver i bæreforumet Tettinntil.no og i Facebookgruppen Norsk Bæregruppe. Hennes lange erfaring har hjulpet mange med å finne sin bæreglede.

 

Emi Eiterå-Tardy

 

Emi er bæreveileder med base i Tromsø, og er sertifisert bæreveileder via Slingababy U.K. Hun driver Tromsø Sling Library som tilbyr utleie av bæretøy, og gir konsultasjoner og kurs i bæring på jevnlig basis.

Emi er svensk/fransk, men har bodd i Norge siden 2012. Hun har båret sitt eget barn, som nå er 2,5 år, siden fødselen og gjør det fremdeles med jevne mellomrom avhengig av barnets humør og behov. Hun er sykepleier og jobber ved Tromsø Universitetssykehus.Anette Arntzen

 

Anette er bæreveileder (Slingababy UK) med base på Bryne på Jæren. Hun begynte å bære i 2015, da hennes første barn ble født. Hun har vært aktiv i Norsk Bæregruppe siden 2016, og admin siden våren 2017. Hun er også webmaster for denne nettsiden.

 Hanne H. Emmelig


Hanne er 34 år og mamma til to, og begynte så smått med sjal i 2011. Vært medlem av Norsk bæregruppe siden 2015, og bærer mest i vevd sjal (selv om det blir sjeldnere med store barn). Hanne er glad i lange turer til fjells, og bæresjal har muliggjort (og reddet) mang en tur!
Maria Bondhus Skjetne


Maria er 26 år, og mamma til en på to år. Ble medlem av Norsk Bæregruppe i 2015, og begynte å bære like etterpå. Kolikk og stort nærhetsbehov ble mye lettere med bæretøy. Bærer helst i sjal, men bærebarnet foretrekker sele for tiden. Maria bærer mest til og fra barnehage for øyeblikket.